Børne- og Ungetrænerne 2016

Anders Tybjerg

Anders

Anders kører lige nu U1, men har også kørt med de helt små og dem, der er nye på MTB. Har været med i B&U-træningen siden 2009.

 

Carsten Pilsgaard Hansen

Carsten

Carsten kører hold 4.

 

Claus Thorby Mørz

Claus

Claus kører hold 3-4 fortrinsvis tirsdage. Har kørt MTB i 10 år. I mine timer har vi det sjovt, samtidig med at vi træner målrettet. Jeg lytter til børnene og inddrager dem i en del af min træning. Hos mig er der ikke noget der hedder dårligt vejr. Til dagligt driver jeg et tømrer- og stilladsfirma.

 

Jesper Krogh

Jesper

Jesper kører hold 2.

 

Katja Knudsen

Katja

Katja kører hold 2. Jeg begyndte at køre mountainbike i 2013, da min yngste søn ville starte i klubben, og hans far var optaget af at køre med vores ældste søn. Til min store overraskelse gik der ikke længe før jeg også var vild med sporten og klubben. Drengene er i dag 10 og 13 og kører på hold 4 og 5. Jeg træner de mindste børn og går meget op i, at træning skal være sjovt og fyldt med gejst og glæde. Jeg elsker at tage billeder og blogge om mine oplevelser. Til daglig er jeg leder hos MT Højgaard.

 

Lars Torup

Lars

Lars kører hold 3. Jeg har de sidste 3 år været træner i DMK for børn fra 6-13 år – deriblandt min egen datter. Har altid interesseret mig for cykling og kørt på landevejen indtil jeg i en moden alder fandt ud af hvor sjovt mountainbike er. Jeg er uddannet spinninginstruktør, og med min baggrund som biokemiker, interesserer jeg mig for træningsfysiologi, dog uden at have arbejdet med det professionelt. I træningen fokuserer jeg på teknik og leg. Jeg har taget teknik- og trænerkurser både i Danmark og USA og fornyer løbende min viden. Jeg repræsenter B&U afdelingen i DMKs bestyrelse.

 

Martin Lindberg

Martin

Martin træner Hold 4. Jeg har selv en søn på 9 år og en datter på 16 år der kører i klubben. Har altid interesseret mig for cykling og kørt på landevejen som ung. For ca. 6 år side fandt jeg skoven og er blevet meget glad for at køre MTB. I mit civile liv er jeg senior research scientist i et medicinalfirma. Jeg er uddannet biolog fra København universitet 1997.

 

Palle Holt

Palle

Jeg har kørt MTB på motionistplan i ca. 20 år og startede som børnetræner i DMK for ca. 3 år siden, da mine egne børn begyndte at køre. Træner pt. Hold 1 og har tidligere trænet hold på andre niveauer. Jeg synes at MTB træning primært skal være sjovt og trygt for de mindste.

 

Torben Arnt Hansen

Torben

Torben kører hold 5. Jeg startede på landevejscykel i 1987, og kørte MTB som vintertræning. Efter nogle års pause og startede jeg igen i 2005 og blev DMK træner i 2010 hvor min søn også startede med at køre MTB. Jeg synes det er spændende at træne en bunke supermotiveret børn som gerne må få mudder på skoene. Jeg tilrettelægger træningen efter børnenes niveau, med en blanding af sjove teknikøvelser, kilometertræning og intervaller.

 

 

Torben Roug

Torben r

Torben kører hold 2. Da krop og knæ ikke længere kunne håndtere rugbysporten og de kollisioner der følger med i 2008, skiftede jeg tandbeskytter og grønsvær ud med mountainbike og skoven. De seneste tre år har jeg været en fast del af DMKs træning, først som medfølgende forælder. Det sidste års tid også som træner. Jeg er uddannet biolog og skolelærer. Når jeg ikke cykler er jeg leder af en skoletjeneste på Københavns Universitet, der formidler naturvidenskab til grundskolens 5. til 10. klasse.