Træning/Touring

TRÆNING /TOURING!
Definitioner:
Træning = organiseret træning, hvor en ansvarlig træner er til stede.
Touring = fælles tur i skoven. De som dukker op har selv ansvaret for at dele hold efter niveau/lyst og sygler en tur i skoven. Hvert hold er ansvarlig for at alle kommer med rundt på sporet.

VINTER TRÆNING 2017/2018 Fra og med tirsdag den d. 3. oktober

Damer: Hver lørdag kl. 10.00 fra Holte St. i to grupper. Karina, Dennis, Nicolai og Jacob er værter.

Sport 3: Ingen faste tider. Klaus Bach har lovet at slå nogle turer op når vejr og føre er til det (og hans kalender). Så følg med i DMK’s FB-gruppe.

Sport 2: Jan og Jesper kører hver tirsdag kl. 17.30 med lys

For sport 2 vil der primært være tale om grundtræning/touring (mere end intervaller). Startsted kan variere fra gang til gang, men de to herrer vil slå mødested op senest mandag aften i DMK’s FB-gruppe.

Sport 1/2: Der køres dette kombihold hver anden lørdag kl. 10.00 fra Holte St. sammen med Dame elite. Det er en afprøvet model og det fungerer rigtig godt. Give it a shot

Sport 1: Der køres hver tirsdag kl. 17.30 fra Skovbrynet St. Værter er Michael Aarestrup, Kasper Nørremark og Flemming Bentien.

Støt op om ovennævnte tilbud, så vi ikke bliver nødt til at stoppe det i utide.

For alle ovennævnte gælder at træneren kan vælge at aflyse grundet vejr- eller føreforhold. Så følg med på klubbens FB-gruppe.

Men følg generelt set med på klubbens FB-gruppe, idet der ofte slås touring og andre godter op.
Og husk søndagstouring kl. 10. fra Lyngby Station.

Sportstræning definition!

Tirsdag og torsdag
Træningen udgår fra p-pladsen ved Skovbrynet Station, begge dage fra kl. 17.30 til ca. 19.00. Er tirsdag eller torsdag en helligdag starter træningen fra kl. 10.00 til ca. 11.30 samme sted.

Sportstræning
Er igen i år opdelt i SPORT 1-2-3.

Sport 3

Er det langsomste hold, dette hold henvender sig primært til nybegyndere, og ryttere som ikke er i så god form endnu. På dette hold køres der intervaller som fastlægges af træneren på dagen. Farten tilpasses rytterne der møder op, og der ventes på alle.

Sport 2

Er et hurtigere hold der henvender sig til de let øvede med mere i benene, eller til dem som har kørt meget, men har fået et formdyk henover vinteren. På dette hold køres der intervaller som er skemalagt af vores cheftræner Thorsten. Farten tilpasses rytterne der møder op, og der ventes på alle.

Sport 1

Er det hurtigste hold af sportsholdene. Holdet henvender sig til de hurtigste ryttere som kommer til sportstræning, hvor mange af dem kører konkurrence. På dette hold køres der intervaller som er skemalagt af vores cheftræner Thorsten. Holdet er åbent for alle medlemmer, men der ventes ikke på dette hold. Kan man ikke følge med, må man tilbage på sport 2, til man har opbygget den nødvendige form.

Dametræning!
Foregår onsdag kl 17.30 fra MTB-Tours, Gl. Hareskovvej 321, 3500 Værløse.
Pigetræningen er niveauinddelt i RACE og FUN.
Du kan læse mere om kvinde træning her!

Børne og ungdomstræning!

DMK tilbyder “Kidz på mtb” og ungdomstræning
Træningen er niveauinddelt og rettet mod drenge og piger, der fylder 6 år i indeværende år og op til 17 år.

Du kan læse mere om træningen her!

TOURING!

Touring er for alle og et uformelt tilbud i forhold til “træning”. Der er ingen træner eller ansvarlig (og dog, se tilføjelse neden for).

De fremmødte sørger selv for at få delt hold efter niveau/lyst, således at alle får en god oplevelse i skoven. Der er to muligheder:

Søndags-touring:
Kl. 10.00 fra Lyngby station. Den “store” touring dag. Mange fremmødte med alt ligefra stor klinge og håret tilbage, til rolig legestue og tit afsluttet med cafebesøg i Lyngby!

Normalt skrives der ikke noget på boardet om søndagsturene. De er der bare. Som juleaften d. 24. december. Undtagelsen kan være hvis nogen har lyst til en ekstra lang tur.

Fra primo marts 2014 vil en “førerhund” tage sig af de som ikke rigtig er i form og ikke kender skoven endnu. Altså en guide som sikrer sig at du får en god oplevelse og kommer med hjem igen

Onsdags-touring:

Afgang kl. 17.30 fra MTB-Tours, Gammel Hareskovvej 321.

Ofte vil nogle oprette en tråd på boardet, men ikke nødvendigvis.

Kontakt:

Har du spørgsmål til træning og touring er du velkommen til at skrive til:

Kim: sport@mtb.dk
Henrik: Licens@mtb.dk
Lars: Born@mtb.dk