Nyt Ungdomshold i DMK

DMK DH

DMK Downhill er et nyt hold i DMK for børn og unge i alderen 13-16 år der ønsker mere fokus på nedkørslen i sig selv.

 

 

 

Alle er velkommende og der bliver kørt i et tempo, hvorpå alle kan følge med og have det sjovt. Det primære element i træningen er teknik, og til det følger,, at det skal være sjovt. Man får bare mere ud af træningen hvis man har det sjovt og det er essensen af dette hold.

Selvfølgelig er det ikke kun sjov og ballade det hele. Det handler om at alle der deltager til træningen, skal gå derfra med noget de kan bruge – både alment Cross Country kørsel, men også Downhill. Det er Jacob Lebech der er den kommende træner på dette nye tiltag, Jacob var med på DMK turen til Bornholm og må man sige de unge drenge fik en god smagsprøve på det nye Dh hold.

Holdet starter lørdag den 16. maj kl. 10 ved MTB Tours. Meld gerne ind på facebook (DMK børn og ungdom) hvis det kunne være noget for dig.

 

Mange hilsner

B&U Ansvarlig

Lars Torup