Sportstræning 2015

Sportstræning sæsonen starter tirsdag d. 31 marts 2015.

 

 

Vi er glade for at kunne præsentere sportstræningsprogrammet for 2015. I år vil alt sportstræning være med faste trænere. Dog er der i trænergruppen tilknyttet 12 hjælpetrænere, som kan hjælpe til ved meget store hold og ved fravær.

Der vil være træning hver tirsdag, torsdag og lørdag fra og med tirsdag d. 31. marts 2015, til og med lørdag d. 24. oktober 2015.

Efter lørdag d. 24 oktober 2015 overgår vi til nightride træning, mere om dette til efteråret.

Sportstræning er for alle medlemmer. Kvinder, mænd, unge og gamle.

 

Tirsdag og torsdag
Træningen udgår fra p-pladsen ved Skovbrynet Station, begge dage fra kl. 17.30 til ca. 19.00. Er tirsdag eller torsdag en helligdag starter træningen fra kl. 10.00 til ca. 11.30 samme sted.

 

Lørdagstræning
Lørdagstræningen udgår fra p-pladsen ved Holte station fra kl. 10.00 til ca. 11.30. Er træningen aflyst på en helligdag, vil det fremgå af hjemmesiden og på facebook “så følg med her på helligdagene”.

 

Sportstræning
Er igen i år opdelt i SPORT 1-2-3.

 

Sport 3

Er det langsomste hold, dette hold henvender sig primært til nybegyndere, og ryttere som ikke er i så god form endnu. På dette hold køres der intervaller som fastlægges af træneren på dagen. Farten tilpasses rytterne der møder op, og der ventes på alle.

 

Sport 2

Er et hurtigere hold der henvender sig til de let øvede med mere i benene, eller til dem som har kørt meget, men har fået et formdyk henover vinteren. På dette hold køres der intervaller som er skemalagt af vores cheftræner Thorsten. Farten tilpasses rytterne der møder op, og der ventes på alle.

 

Sport 1

Er det hurtigste hold af sportsholdene. Holdet henvender sig til de hurtigste ryttere som kommer til sportstræning, hvor mange af dem kører konkurrence. På dette hold køres der intervaller som er skemalagt af vores cheftræner Thorsten. Holdet er åbent for alle medlemmer, men der ventes ikke på dette hold. Kan man ikke følge med, må man tilbage på sport 2, til man har opbygget den nødvendige form.

 

Sport 1-2 lørdage

Dette hold er en blanding af de to ovenstående beskrivelser for sport 1-2, dog tilpasses farten rytterne der møder op, og der ventes på alle.

 

De faste trænere fremgår nedenfor:

Tirsdag : SPORT 3 – Nigel Gamble

Tirsdag : SPORT 2 – Jan Petersen

Tirsdag : SPORT 1 – Rasmus Mørk Andersen

Torsdag : SPORT 3 – Mathias Juhl Winkel

Torsdag : SPORT 2 – Andreas Vium Olesen

Torsdag : SPORT 1 – Preben Thams (Preben starter d. 16 april)

Lørdag : SPORT 1-2 – Michael Aarestrup

 

Dertil er der sæsonstart for kvinde/dame/pige-træning  onsdag d. 1. april 2015  kl 17.30 fra Mtb Tours:  Læs mere her.

 

Bestyrelsen glæder sig til at se jer alle til sæsonstarten, hhv. tirsdag d. 31. marts og 1. april 2015 kl. 17.30.

 

Med venlig hilsen

Rasmus Mørk Andersen,

DMK Sportschef