BikeCycles!

Vi er en dansk specialist  cykel butik, som har en vision om at levere MTB oplevelser, bl.a. ved at sælge anerkendte Kvalitets MTB produkter, primært fra leverandører i Storbritannien, hvor jeg har mine rødder. Jeg er britisk født, men har boet 23 år i Værløse. Jeg begyndte selv at køre MTB for ca. 14 år siden. Dengang var det som erstatning for løb som jeg elskede, men måtte indstille grundet knæproblemer. I begyndelsen, cyklede
jeg mest for at forbedre min kondition. Nu om dage cykler jeg for at holde formen, have det sjovt og opleve flowet på sporet. Jeg elsker naturoplevelsen og de sociale aspekter. Dem er der mange af i DMK regi, hvor jeg i år er begyndt som træner på Sport 3 holdet.

Butikken støtter Finn Johannsen i form af en Whyte M-109C, 29er kulfiber hardtail, Finn har vundet flere medaljer ved både DM og VM i MTBO i “masters” klassen.

Hvad fik dig til at åbne din butik?

Sidste efterår var jeg pludselig ledig på arbejdsmarkedet. Jeg havde længe haft en drøm om at lave noget for mig selv, og det at blande hobby med job, syntes jeg kunne være perfekt. Jeg er ikke typen der kan sidde stille alt for længe – har altid gang i et eller andet, og elsker udfordringer. Derfor fandt jeg på idéen med BikeCycles

Jeg har valgt udelukkende at sælge to britiske mærker, som jeg kender og respekterer. Jeg synes at de tilbyder noget mere individuelt end øvrige globale mærker. Alle mine leverandører er mindre virksomheder. Orange Bikes er på kun 15 medarbejdere, hvoraf de fleste er ivrige MTBér, der er passionerede omkring deres produkter. Orange producerer primært MTBér, men har et par gode urban og landevejs modeller i sortimentet.

Whyte Bikes er ligeledes en virksomhed der er ejet og drevet af mountain bikers. Virksomheden er kun ca.15år gammel, men har allerede opbygget et rigtig godt renommé for deres innovative produkter og design. Whyte kan levere alt fra racers over urban- og hverdagscykler til MTBér, herunder både XC, Trail og All-Mountain. Både Whyte og Orange cykler er designet og bygget til at kunne holde til de britiske vejr- og sporforhold.
Det betyder, at cyklen er slidstærk og kan tåle både regn og mudder. Designet er friskt og med en minimal vedligeholdelses indsats vil din nye cykel holde i mange år frem.

Da produkterne kommer fra EU giver det korte leveringstider og fleksibilitet. Hos Orange Bikes, hvor jeg importerer direkte fra producenten, har
man mulighed for at sammensætte sin egen cykel. Der er et bredt udvalg af farver og f.eks. hjul, affjedring, bremser og andre komponenter man kan vælge imellem. Jeg kan desuden tilbyde demo cykler, og cykler til langtidslej (f.eks. En Enduro cykel til sommerturen sydpå)

Jeg har også valgt at sælge cykeltøj til piger fra et nyt mærke, der hedder Findra #Livelovefindra. Virksomheden ejes og drives af Alex Finnechan der er enlig mor til to, og som kommer fra en karriere i modebranchen. Tøjet er både funktionelt og designmæssigt flot. Findra produkter er syet i UK og består hovedsageligt af natur materialer, såsom merinould og bomuld. Så miljø og social ansvarlighed er også på plads. Jeg vil tilføj flere produkter
efterhånden som butikken udvikler sig.

Hvorfor skal du handle hos BikeCycles?

Hos www.BikeCycles.dk, får du altid konkurrencedygtige priser og god personlig service og vejledning, og en cykel der skiller sig ud fra mængden. (Du er sikret hurtig og god service fra leverandøren ved evt. reklamationer). Hvis du er medlem at DMK, kender du mig i nok forvejen. Ikke mindst derfor vil jeg sikre, at alle får en god oplevelse, kommer igen og anbefaler mig til andre. (Jeg har valgt at støtte klubben ved at lægge en stor del af mit reklamebudget hos DMK, så når du køber hos BikeCycles, er du også med til indirekte at støtte klubben). Sidst men ikke mindst, får du som DMK medlem altid 15% Rabat i forhold til listeprisen på alt i butikken (gælder ikke udsalgsvarer).