Sæson 2018.

Kære medlemmer, og kommende medlemmer I DMK,

Så er det endelig blevet tid for sæson start og tid til at vi kan få søsat en stor del af det arbejde vi har lavet i klubuddannelsen henover efteråret, alt sammen tanker vi har gjort os for at gøre DMK til Danmarks bedste mountainbike klub, en klub for alle uanset niveau, køn og sportslige ambitioner.

DMK har en vision:

Vi skal have et attraktivt sportsligt miljø med en stærk organisation, i en kultur der bygger på åbenhed, frivillighed og fællesskab!

Ud fra den vision har vi lagt vægt på at så mange som muligt skal være med til at løfte alle opgaver og skabe en fælles kultur i DMK.

Vi har heldigvis et stærkt træner team som er med på alle de idéer og tiltag som der er kommet ud af klubuddannelsen, samtidig har vi oprette flere udvalg som også skal være med til at gøre DMK endnu mere livlig og attraktiv, for både nuværende og nye medlemmer.

Vi har allerede fået et stærkt rejseudvalg som er godt i gang med de første rejser både til gammel kendte og helt nye destinationer, vi har fået besat klubudvalget som helt sikkert vil diske op med flere lækre arrangementer i løbet af året og vi har et lille sponsor udvalg på plads, vi mangler dog stadig et par frivillige hænder og hoveder til sponsor og kommunikations udvalget, men vi er optimistiske og vi er sikre på at der nok skal være nogen derude som både har interesser og evner i den retning.

Et andet af vores tiltag for at gøre DMK til en samlet klub, hvor vi løfter i flok, er vores frivilligheds koordinator Mette Thorning, de fleste af jer kender hende nok i forvejen og hvis det ikke er tilfældet, så er hun meget aktiv på cyklen i skoven og i kommer helt sikkert til at møde hende derude.

I den forbindelse vil alle medlemmer i løbet af kort tid blive bedt om at hoppe på klubmodul og tilkendegive på hvilke områder de helst vil give en hjælpende hånd henover sæsonen, for nye medlemmer sker det automatisk,  🙂 – men mere om det senere.

Vi er ikke helt i mål på alle områder men vi er rigtigt godt i gang, og vi er super spændte på at se de rødder vi har plantet, få masser af liv fra både medlemmer og trænere, og dermed begynde at vokse derude i skoven blandt alle de blå cyklister.

Kærlig hilsen

DMK´s Bestyrelse