Medlemsbetingelser

Kontingent

Det koster 750 kr. for et års medlemsskab. Medlemskabet betales forud og der er ingen fortrydelsesret, når du er meldt ind. Du er medlem fra det øjeblik din betaling er gået igennem. DMK yder tilskud til sporvedligeholdelse på 30 kr. af dit årlige kontingent. Dit kontingent fornyes automatisk en gang om året.

Personlige oplysninger

Vi modtager støtte baseret på aldersfordelingen blandt medlemmer. Derudover sender vi klubbens Nyhedsbrev til din personlige e-mail adresse. Du bliver derfor ved indmeldelse bedt om at oplyse for- og efternavn, fødselsdato og e-mailadresse.

Klubtøj

Det forventes, at du køber klubbens tøj, i det omfang du har behov for det. Og at du kører i klubtøj, når det er muligt til træning, hyggeture, etc. Deltager du i løb, skal du altid deltage i klubtøj, og det skal fremgå af din tilmelding til løbet, at du kører for DMK.

Basisteknik

Som nyt medlem af DMK, så får du et tilbud om et gratis teknikkursus i Basisteknik. Det er en god måde at få styr på alt det basale teknik og kan stærkt anbefales – også selvom du har kørt mountainbike før. Når vi udbyder teknikkurserne, så kontakt os på medlem@mtb.dk, så du kan få dit gratis kursus.

Spørgsmål

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål vedrørende medlemskab, kan du altid kontakte en i bestyrelsen eller skrive til medlem@mtb.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i skoven og i klubben.