Børne- og ungdomshold

Hold 1

Her kører de mindste og helt nye moutainbikere. 

Her er der fokus på grundpositioner, tryghed på cyklen og frem for alt sjov og leg.

Trænere: Bo og Wik 

Hold 2

Her kommer der lidt mere fart på og er det naturlige skridt videre efter hold 1. 

Her bygges der oven på grundpositioner. Der bliver sat flere ord på teknik og fart. Leg og sjov. Alderen på dette hold spænder vidt.

Trænere: Kenneth og Morten

Hold 3

Her kommer der endnu mere fart på og er det naturlige skridt videre efter hold 2.

Det er teknisk meget dygtige og hurtige børn. Teknisk høje krav, hop, nedkørsler og masser af sjov. Alderen på dette hold er meget varieret.

Trænere: Peter, Martin og Jakob

Hold 4

Dette hold er et løbsorienteret hold.

Der bliver kørt hurtigt, øvet starter, intervaller og selvfølgelig også teknik. Holdet er for de yngste hurtige og løbsorienteret.

Trænere: Dan og Peter

Hold 5

Dette hold er et løbsorienteret hold og det sidste hold inden U1, som er vores talenthold. 

Der bliver kørt hurtigt, øvet starter, kørt intervaller og selvfølgelig også teknik. Holdet er for de ældste hurtige og løbsorienterede.

Trænere: Brian

Hold U1

De største talenter indenfor XCO. Primært fokus er på løbsrelateret teknik, fysiologi og sportspsykologi. Det fysiske program lægges af talenttræner Thorsten og er primært tilrettelagt efter den hjemlige liga. Det kræver invitation eller en ansøgning og godkendelse for at deltage på dette hold. 

Trænere: Thorsten, Knud og Frederik

MTB Unge

Dette hold er for de 14-19-årige, der ikke kører løb, men derimod er vilde med teknik, baghjul, fis og ballade. Her bliver der nørdet sving, nedkørsler, hop, gabs og meget, meget mere. 

Træner: Nicolai

MTB Pige

For piger, som kører på hold 2 – 5 er der to lørdage om måneden træning KUN for piger fra Skovbrynet St. Følg med på facebookgruppen DMK Børn og Ungdom.