DMK Sport 4

Et træningstilbud for dig, der gerne vil have en grundig introduktion til det at køre på mountainbike. Holdet er tiltænkt medlemmer, der er helt nye i klubben og på en mountainbike. Men det er også åbent for medlemmer, der bare har lyst til at køre lidt hyggekørsel en gang imellem.

Som ny i klubben eller på mountainbiken er det vigtigt, at du lærer teknikken fra bunden. Har du været med på én af vores intro-ture, så er det nok her, du skal starte.

Træningen tilrettelægges på dagen af holdets træner og tager udgangspunkt i de medlemmer, der deltager i træningen.

Der er ikke et krav om fremmøde til træning, det er et tilbud, der kan benyttes, når det passer dig. Dog forventes det, at du indgår socialt og bidrager til en god og motiverende stemning, tager hensyn til dine holdkammerater, skovens andre brugere samt følger trænerens anvisninger.

Mød op med funktionsdygtig mountainbike, diverse lappeudstyr samt hjelm. Det kan anbefales at medbringe drikkedunk og eventuelt energibar til træningen.

Hvor og hvornår

I sommerhalvåret (1. april – 31. september) køres tirsdage kl. 17.30 fra Skovbrynet Station. Der køres ca. 1½ time.

I vinterhalvåret køres der ikke fast træning, men man kan i stedet køre med på vores traditionelle søndagsture, der køres hele året rundt hver søndag kl. 10.00.

For spørgsmål til træningsholdet er du velkommen til at kontakte klubben på sport@mtb.dk.