DMK Kvinde

For dig, der er kvinde og gerne vil lære teknikkerne til at køre på mountainbike med andre kvinder. 

Kvinder på mountainbike

Træningen tilrettelægges med en blanding af teknik og touring. Du lærer bl.a. grundposition, svingteknik, opkørsler samt kørsel med henblik på et godt flow på sporet. Der er fokus på glæden ved mountainbike og muligheden for sammen med andre kvinder at afprøve forskellige spor og features i skoven. 

På holdet kører både erfarne MTB-kvinder i klubben og nye ryttere. Farten tilpasses dem der møder op og der ventes på alle. Ruter og træningsindhold fastlægges af træneren på dagen.

Der er ikke et krav om fremmøde til træning, det er et tilbud, der kan benyttes, når det passer dig. Dog forventes det, at du indgår socialt og bidrager til en god og motiverende stemning, tager hensyn til dine holdkammerater, skovens andre brugere samt følger trænerens anvisninger. Ved ”for” mange ryttere fordeler trænerne rytterne på flere hold.

Mød op med funktionsdygtig mountainbike, diverse lappeudstyr samt hjelm. Det kan anbefales at medbringe drikkedunk og eventuelt energibar til træningen.

Hvor og hvornår:

I sommerhalvåret (1. april – 30. september) køres der onsdage kl. 17.30 fra Skovbrynet station. Der køres ca. 1½-2 timer.

For spørgsmål til træningsholdet er du velkommen til at kontakte klubben på sport@mtb.dk.