DMK Sport 2 og DMK Sport 2,5

Et træningstilbud for dig, der gerne vil udfordres med fart, puls og flow på sporet. Det er et træningstilbud, der i sæsonen tilrettelægges med fokus på udvikling af konditionen og træning af tekniske passager med henblik på at få det optimale ud af kræfterne i skoven og eventuelt med henblik på fx at køre længere MTB-marathonløb o.lign.

Målgruppen er både lettere øvede ryttere, der er vant med og har lyst til intens træning og for de erfarne ryttere, der har kørt meget, men fx ikke er i form til at køre på Sport 1.

Der tilrettelægges træningsforløb med ruter og rundstrækninger, der understøtter forskellige skemalagte intervaller, fartlege o.lign. Der køres med træning i forskellige pulszoner og intensitet ift. at opbygge kondition og styrke med forventet udvikling over sæsonen. Ruterne bliver så vidt mulig lagt, så de er sjove og teknisk udviklende. Farten ud til rundtrækninger og intervaller tilpasses rytterne, der møder op, så alle kommer med ud og hjem.

Der er principielt ikke et krav om fremmøde til træning, men forventes et rimeligt stabilt grundniveau og gerne løbende fremmøde. Det forventes, at du indgår socialt og bidrager til en god og motiverende stemning, tager hensyn til dine holdkammerater, skovens andre brugere samt følger trænerens anvisninger. Ved ”for” mange ryttere fordeler trænerne rytterne på flere hold: Sport 2 og Sport 2,5.

Mød op med funktionsdygtig mountainbike, diverse lappeudstyr samt hjelm. Medbring også gerne pulsur. Det kan anbefales at medbringe drikkedunk og eventuelt energibar til træningen.

Hvor og hvornår

I sommerhalvåret (1. april – 30. september) køres tirsdage og torsdage kl. 17.30 fra Skovbrynet station. Der køres ca. 1½-2 timer.

I vinterhalvåret køres der ikke fast træning, men trænerne kører ofte på eget initiativ tirsdag kl. 17.30 fra Skovbrynet, Geels eller Rude, afhængigt af vejr- og sporforhold.

Løbende over året annonceres diverse Sport 2 touring-ture på klubbens Facebook-side for medlemmer. Disse afholdes i mange forskellige skove – dog med en forkærlighed for de allerede nævnte skove.

For spørgsmål til træningsholdet er du velkommen til at kontakte klubben på sport@mtb.dk.