DMK Sport 1

Sport 1 er det hurtigste af klubbens sportshold til voksne. Det er træning fokuseret på skemalagte intervaller, træning i og brug af egne pulszoner med henblik på at køre optimalt til konkurrencer.

Målgruppen er erfarne mountainbike ryttere, der træner stabilt over året og ønsker et programlagt træningstilbud og træningsfællesskab frem mod forskellige løb inklusiv MTB-ligaløb.

Holdet er åbent for alle medlemmer, men der ventes ikke på dette hold. Der samles op efter hvert interval, men det forventes, at man kan følge tempo mellem intervallerne. Er man kommet med det forkerte hold og kan man ikke følge tempoet, så aftales det med træner/hold at blive guidet hen til et sted, hvor man kan finde sikkert tilbage. Prøv i stedet Sport2 tilbuddet indtil den nødvendige form er på plads. Kontakt gerne træneren for aftale om prøve-deltagelse.

Der er principielt ikke et krav om fremmøde til træning, men forventes et højt stabilt niveau samt målrettet indsats ved fremmøde. Det forventes, at man følger klubbens ånd og indgår socialt samt bidrager til en god og motiverende stemning, tager hensyn til holdkammerater, skovens andre brugere samt følger trænerens anvisninger.

Mød op med funktionsdygtig mountainbike, diverse lappeudstyr samt hjelm. Medbring desuden pulsur, energidrik og energibar til træningen.

Løbsdeltagelse

Når man deltager i officielle licensløb, og modtager træning på DMK Sport 1, så stiller man op for Dansk Mountainbike Klub.

Hvor og hvornår

I sommerhalvåret (1. april – 30. september) køres tirsdage og torsdage kl. 17.30 fra Skovbrynet Station. Der køres ca. 1½-2 timer.

I vinterhalvåret køres der ikke fast træning, men trænerne kører ofte på eget initiativ både tirsdage og torsdage kl. 17.30 fra Skovbrynet, Geels eller Rude, afhængigt af vejr- og sporforhold.

For spørgsmål til træningsholdet er du velkommen til at kontakte klubben på sport@mtb.dk.