Medlemskab

DMK står for Dansk Mountainbike Klub. Klubben blev stiftet den 9. juni 1989 og er dermed danmarks første mountainbike klub. DMK er medlem af DIF (Dansk Idræts-Forbund) og DCU (Danmarks Cykle Union). Klubben har en tradition for et socialt godt sammenhold og er kendt for en afslappende atmosfære, hvor der er plads til alle.

For vores medlemmer har en masse aktiviteter, fra mekaniker- og ernæringskursus over klubture i ind og udland, til teknik og konditionstræning på forskellige niveauer. Det koster 725 kr. pr. år at være medlem og beløbet opkræves løbende, dvs. hvis du melder dig ind i marts, opkræves du kontingent næste gang i marts året efter.

DMK yder tilskud til sporvedligeholdelse på kr. 25 af dit årlige kontingent.

Du kan læse mere om her på siden.

Sådan bliver du medlem af DMK

Det er nemt at blive medlem af DMK, du kan betale online med Dankort eller eDankort. Sådan kommer du i gang:

1. Først skal du have en profil på mtb.dk før du kan melde dig ind i DMK. Det kan du gøre her. Er du allerede medlem, skal du være logget ind og gå videre til trin 2.

2. Derefter kan melde dig ind og betale online. Klik her. Du bliver du guidet videre til betaling med Dankort hos ePay – det er hurtigt og sikkert.

Når du har betalt, kan du printe din kvittering ud og benytte dig af aktiviteterne i klubben eller få rabat hos vores sponsorer og samarbejdspartnere. Du får ikke tilsendt et medlemsnummer.

Dit medlemskab er gyldigt i et år. Når dit medlemskab er ved at udløbe, modtager du en påmindelse pr. mail og skal så selv forny dit medlemskab.

VIGTIGT: Det er vigtigt du vedligeholder de oplysninger vi har om dig. Vi sender nyheder, information og opkrævninger af kontingent ud pr. mail, og har vi ikke din mail adresse, går du glip af vigtige informationer – I værste fald bliver du meldt ud af klubben for manglende betaling.

Gå ind på Din profil og ret dine oplysninger.

alt

. . .

Udmeldelse
Ønsker du ikke længere at være medlem af DMK, skal du sende en skriftlig opsigelse til medlem@mtb.dk Du må meget gerne skrive en begrundelse for din udmeldelse i mailen, på den måde hjælper du os med at bliver klogere og bedre til at være en klub.