MTB-Sport 2

Målgruppe

MTB-ryttere, der ønsker at forbedre deres kondition på mountainbiken, samtidig med at der vil være fokus på relevant teknik ift. at få det optimale ud af sine kræfter i skoven.

Sport 2 henvender sig til de let til øvede med mere i benene, eller til dem som har kørt meget, men ikke er i form til at køre på Sport 1. På dette hold køres der intervaller som er skemalagt af vores cheftræner. Farten tilpasses rytterne der møder op, og der ventes på alle.​

Hvad lærer jeg:

Her lærer du dine pulszoner at kende, samt at bruge pulszonerne i din konditionstræning, for at får det mest optimale ud af din indsats.

Forventet træningsdeltagelse: Der er principielt ikke et krav om fremmøde til træning, det er et tilbud, der kan benyttes, når det passer dig. Dog forventes det, at du indgår socialt og bidrager til en god og motiverende stemning, tager hensyn til dine holdkammerater, skovens andre brugere samt følger trænerens anvisninger. Ved ”for” mange ryttere fordeler trænerne rytterne på holdene.

Hvor og Hvornår:

I sommerhalvåret (1.4 – 31.9) køres tirsdage og torsdage kl. 17.30 fra Skovbrynet station. I vinterhalvåret køres der ikke fast træning, men trænerne kører ofte på eget initiativ tirsdag kl. 17.30 fra Skovbrynet, Geels eller Rude, afhængigt af vejr- og sporforhold.

Udstyr:

Funktionsdygtig mountainbike, pulsur og diverse lappeudstyr samt hjelm. Det kan anbefales at medbringe energidrik eller energibar til træningen.

Kontakt: sport@mtb.dk