Ofte stillede spørgsmål

• Hvordan kommer man til prøvetræning?
Du skal skrive til born@mtb.dk. Vi tager nye med løbende. For at kunne tilbyde den bedst mulige introduktion til børnene vil vi gerne vide, hvor gamle de er og deres erfaring med MTB.

• Hvor mange gange må man køre med før man skal melde sig ind?
Man kan få lov til at køre med 3 gange før man melder sig ind.

• Hvad koster et medlemskab?
Et medlemskab koster kr. 750 kr. Forældre, der kun kører i DMK i forbindelse med børnetræning, behøver ikke være medlem af DMK

• Hvad får man for sine penge når man er medlem?
Ved indmeldelse får man en klubtrøje. Derudover går pengene først og fremmest til arrangementer for børnene og til kompetenceudvikling af trænerne. De sidste 25kr. går til at støtte sporarbejdet i vores skove.

• Hvordan får man en klubtrøje?
Efter indmeldelse skal man skrive til boern@mtb.dk hvor man oplyser barnets navn og tøjstørrelse. Derefter får man udleveret trøjen ved den efterfølgende lørdagstræning.

• Hvad anbefaler I mht cykel og udstyr?
Til træning kræves en mountainbike. De mindste kan dog godt starte med en almindelig cykel med fast forgaffel og indvendige gear. Men cyklen skal have brede dæk med knopper, der kan stå fast i skoven. Det er obligatorisk at bære hjelm. Husk vand og gerne lidt at spise undervejs.

Det er meget sjovere at køre på en cykel, hvor tingene fungerer, så sørg for at holde cyklen ren og velsmurt og vedligehold den løbende. Selvom det er sjældent, de mindre børn punkterer, bør alle altid medbringe en ekstra slange.

• Mit barn er superhurtig og har udbredt dødsforagt. Så hvorfor kan mit barn ikke køre på holdet over det nuværende hold?
Det er vigtigt for os at forsøge at skabe de bedst mulige rammer for udvikling af det enkelte barn. Derfor er holdinddelingen baseret på børnenes tekniske kompetencer, styrke, alder og de sociale forhold i øvrigt.