Ture og rejser

DMK har en lang tradition for ture og rejser i ind- og udland. Vi har i mere end 20 år haft en tur til solskinsugen Bornholm i Bededagsferien, derudover turer til Sverige, samt rejser til Spanien, Tjekkiet, England, Frankrig og mange andre lande.


Rejseberetninger


DMK Sommertur 2020

Af: Allan Jensen

Sommerturen i år havde flere temaer. Det første var en live test af, om man får pæne ben af at køre MTB. Det har vi analyseret, og det får du svar på i denne beretning. Det næste var, om man i Coronaens tegn kan få en lige så fed tur i Danmark, som en normal DMK udlandstur. Det får du så rigeligt med info om, at du selv kan regne svaret ud, så læs endelig videre.

Læs resten her


Bornholm

Af: Anette D

Traditionen tro drog DMK mod den skønne ø i Østersøen på St. Bededag. Vækkeurene ringede alt alt for tidligt, så vi kunne nå at sætte hinanden stævne ved Hovedbanegården kl 5.45 og få cyklerne pakket i den polske lastbil inden Bornholmerbussen fragtede os til færgen mod sol, spor og klipper.

Læs resten her


Göteborg, Sverige

Af: Anni Sørensen

Så fløj en dejlig hård, solrig, mudret, sjov og skøn weekend afsted og nu sidder vi fem mere eller mindre rengjorte DMK’er i bilen og udvekser sporoplevelser fra dagens ridt i de svenske skove omkring Gøteborg. Det hele startede fredag, da (næsten) 39 halvvåde DMK’ere pakkede lastbilen og fyldte ni biler mod Sverige. De sidste nåede lige at følge trop inden vi svingede ud på Bernstorffsvej.

Læs resten her


Sydfyn

Af: Jens L

Vi er ikke en københavnerklub!  Vi har John. Og når han tager med os til Sydspanien, så kommer vi da og tjekker hans baghave ud… sådan er vi… Og det gjorde vi i sidste weekend… Tidlig lørdag morgen på Svanemøllen Station – 39 cykler, 38 danske mænd og kvinder pakker cykler i en stor bil og hopper ind i de små biler og kører til Hotel Christiansminde i Svendborg.

Læs resten her


Sierra Nevada, USA

Af: Tine

Sierra Nevada … er godkendt! Så gjorde han det igen – DMK’s rejsekonge. Han inviterede os med på nye eventyr. Det er ikke første gang og forhåbentlig heller ikke sidste gang, der afprøves nye MTB-omgivelser. Også denne gang var der stor begejstring blandt deltagerne på test-turen.

Læs resten her


Isaberg, Sverige

Af: Berit Rask

Weekend på Isaberg Mountain Resort: skønt, fantastisk, sjovt og hårdt på den fede måde. Her dagen derpå er det er svært at slippe den forgangne weekend og de skønne billeder på nethinden – og på Facebook – der viser masser af sol og blå himmel, masser af gode spor og skønne dmk’ere, der får ømme ben og gode grin med hjem i bagagen. Gid det kunne vare ved lidt længere.

Læs resten her


Livigno, Italien

Af: Maria Hach

Jeg har lige snakket med Geert i telefonen. Der var plads på Livigno-turen, så nu er det besluttet. Jeg tager med. Hvad er det egentlig lige jeg plejer at have med når jeg er på MTB-tur med DMK? Cykelbukser – tjek, hjelm – tjek, geardrop – shit jeg må lige ud i kassen og se om jeg stadig har et ekstra geardrop, knæ- og albue-beskyttere – tjek, førstehjælp (meget vigtigt) – tjek, cykel der kan køre – tjek, fuck det, resten køber jeg bare dernede, hvis jeg mangler noget. Det er vel MTB-land vi skal ned til. MTB-land…. Kan jeg overhovedet stadig finde ud af det?

Læs resten her


Dêcin, Tjekkiet

Af: Pia Jørgensen Dyreborg

Ja, jeg skal til Tjekkiet, og vi bliver vist rigtig mange… fortalte én af de mange på en søndagstur midt i februar. Fedt – det må jo betyde, at der er plads til alle former for temperament, mod og fartglæde. Præcis sådan var det, da vi mødtes onsdag før Kr. Himmelfart i Gentofte kort før afgang. Alle 38 cykler og deltagere var forbavsende hurtigt placeret og fundet til rette på vej ad den tyske autobahn mod Tjekkiet og byen Dêcin, der ligger i en kløft, hvor Elben løber igennem og klipper toner sig op på hver sin side af byen.

Læs resten her


Andalusien, Spanien

Af: Per Sohllige

Vi har igen haft to ”uge-hold” af sted til vinterbasen i Andalusien. De blev begge ramt af solrigt og varmt vejr. Læs her hvordan Anda-rookie Signe Koch, oplevede den tur. Vi var 13 glade mountainbikere, der lørdag mødte op i lufthavnen med et håb om en uge med sol og lækre spor langt fra den miserable danske vinter – og det fik vi! Vi landede i Malaga først på aftenen og vores værter fra Sierra Cycling stod klar til at tage imod os. Herfra var der en halv times kørsel til Fuengirola, hvor vi blev indkvarteret i to rækkehuse.

Læs resten her