Sponsorer

Vil du høre om mulighederne for at blive sponsor og hvad vi kan tilbyde retur, så skriv til Rasmus på sponsor@mtb.dk


29ER BIKE SHOP

Din foretrukne leverandør af mountainbikes og udstyr

Hos 29er Bike Shop går de højt op i professionel service og personlig rådgivning. Derfor har de valgt at ligge al deres energi i deres fysiske mountainbike cykelbutik i Charlottenlund. Det betyder, at de ikke har en webshop, da de ikke kan give den samme personlige service og rådgivning, når du shopper over nettet, som de kan i deres fysiske butik. I deres butik står de altid klar til at hjælpe dig med at finde netop det, du søger, hvad enten det er et par nye cykelhandsker, udstyr til cykelferien eller en hel ny mountainbike, der passer til dig og dine behov.

Som medlem af DMK får du 15 % rabat på næsten alt i butikken.

Adresse: Ordrupvej 112, 2920 Charlottenlund

Web: www.29erbikeshop.dk
Mail: 29erbikeshop@gmail.com
Telefon: 39 65 29 29


LE34

LE34 viser vejen

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørfirma. Fra deres 26 kontorer i Norden er de hver dag med til at vise vejen for fremtidens små og store anlægs- og infrastrukturprojekter. Når der skal bygges nyt, er de med både før, under og efter. Skal du købe ny ejendom, så sørg for at få skellet afsat. Skal du bygge om eller til? Så kontakt dem og få sikkerhed for at byggeriet er lovligt – se mere her https://www.le34.dk/da/sektorer/private.

Web: www.le34.dk
Mail: info@le34.dk
Telefon: 48 26 48 88


BASE ERHVERV

Et team af specialister i idræts- og erhvervsbyggeri

BASE Erhverv deltager gerne allerede fra idéfasen, hvor stor erfaring fra adskillige erhvervsbyggerier udnyttes til optimal gennemførelse af enhver byggesag teknisk og økonomisk. Deres spidskompetencer er total- og hovedentrepriser med et højt serviceniveau, hvor de har stor erfaring inden for mange typer af erhvervsbyggerier f.eks. kontorbyggeri, institutionsbyggeri, produktions- og lagerbygninger og opførelse af bilhuse. Ønsker du, at høre nærmere om deres muligheder for at hjælpe dig som total- eller hovedentreprenør, så står deres organisation klar til at høre om dine ønsker, behov og ideer for dit fremtidige byggeprojekt.

Adresse: Lykkegårdsvej 17, 4000 Roskilde

Web: www.baseerhverv.dk
Mail: info@baseerhverv.dk
Telefon: 76 28 60 00


GRIPGRAB

Bliv godt klædt på til cykelturen

GripGrab stræber efter at lave verdens bedste cykeludstyr, der får dig klædt godt på til alle forhold. De er lidenskabelige og aktive cykelryttere og de forstår vigtigheden af at have det helt rigtige udstyr. De leverer produkter af høj kvalitet, som du vil elske at bruge igen og igen. Deres produkter tilbyder komfort, funktionalitet, ydeevne og stil.

GripGrab forhandles I udvalgte butikker.

Web: www.gripgrab.com


MOUNTAINBIKEREJSER.DK

Den sikre vej til gode spor

MountainbikeRejser.dk drives til daglig af Jakob Hertz, der har arbejdet professionelt med outdoorkurser og ture for private, klubber, foreninger og virksomheder i forskellige sammenhænge siden 1985 – specifikt med mountainbiketure og -kurser siden 1995. Du kan – udover Danmark – komme med på rejser til Sverige, Norge og Frankrig.

Hos MountainbikeRejser.dk møder du guider og instruktører, der er vant til at guide og undervise på mountainbike, og som selv er aktive ryttere.

De viser dig de bedste spor og ture, så du ikke skal bruge din ferie på at lede efter de lækre singletracks, men kan få de fede spor i første hug. De sørger for at tilpasse turen til dig og dit niveau, og giver gerne lidt tips og gode råd med på vejen om teknik, udstyr m.m.

Web: www.mtb-rejser.dk
Mail: jakob@mtb-rejser.dk
Telefon: 31 62 31 31


CAMPIONE

Leverandør af klubtøj i mærket Verge Sport til DMK

Campione er stolte over at kunne tilbyde cykeltøj til alle typer cyklister. Premium cykeltøj og -tilbehør til alle fra deres brands Verge Sport, Astral og Il Biondo (i samarbejde med Rolf Sørensen), samt at kunne levere teamtøj til en lang række virksomheder og klubber.

Tre gange årligt kan medlemmer af DMK bestille klubtøj hos Campione.

Adresse: Bådehavnsgade 12, 1., 2450 København SV

Web: www.campione.dk
Mail: info@campione.dk
Telefon: 70 25 90 26


BAK OPTICS

Din optiker og sportsbrilleleverandør i Hellerup

Butikken er drevet af optiker Jesper Bak, der har været i branchen i over 25 år. I 2012 valgte Jesper at gå med sine egne selvstændige ambitioner, efter at butikken havde været del af en landsdækkende optikerkæde. I dag har Bak Optics seks medarbejdere, hvoraf tre er optisk uddannede. De favner over en bred portefølje af alle typer briller, som du kan købe i Hellerup eller på deres hjemmeside. Bak Optics vigtigste fokus har siden starten været den nære og stærke personlige relation med høj service og kompetent rådgivning som prioritet.

Bak Optics er landets førende forhandler af Oakley sportsbriller – og der har også Oakley hjelme til salg i butikken. Som noget helt særligt kan du få dine Oakley sportsbriller i custom-farver.

Adresse: Strandvejen 153, 2900 Hellerup

Web: www.bakoptics.dk
Mail: mail@bakoptics.dk
Telefon: 32 94 92 99


Friluftsland

Godt udstyr – bedre oplevelser

Friluftsland er en specialforretning med stort S. Deres speciale er udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv. De udvælger kun produkter af høj kvalitet, som de selv importerer fra de bedste producenter rundt om i verden. Deres ekspedienter har alle selv erfaring med friluftsliv og er dermed i stand til at yde den seriøse vejledning, der er deres kendemærke. Det bedste grej er ikke billigt, men deres priser er konkurrencedygtige. Samlet er idéen, at den der gør brug af dem, kan tilslutte sig deres filosofi: Godt udstyr giver bedre oplevelser.

Adresse: Frederiksborggade 50-52, 1360 København K

Web: www.friluftsland.dk
Mail: koebenhavn@friluftsland.dk
Telefon 33 14 51 50


Team Copenhagen

Støtter vores talenter

Team Copenhagen arbejder med at udvikle eliteidrættens i København gennem samarbejde med en række københavnske eliteklubber.

Web: www.teamcopenhagen.dk