MTB-Enduro

Målgruppe:

MTB ryttere, der er rutinerede og ønsker at udvikle deres tekniske færdigheder til nedkørsler i svært terræn. Det forventes, at du mestrer basisfærdigheder af tekniske elementer, så som grundposition og bremseteknik på lettere terræn.

Hvad lærer jeg:

Her lærer du at arbejde med dine basisfærdigheder på middelsvære og svære nedkørsler. Du lærer sving, linjevalg, dropteknik, flyouts og hop på nedkørsler. Her køres primært på den samme strækning under hele træningen for at forbedre køreteknikken. Det forventes derfor, at du selv træner din kondition, da der ikke fokus på konditionstræning på dette hold. Man kan eventuelt køre med på MTB-interval og teknik.

Forventet træningsdeltagelse:

Der er ikke et krav om at møde op til træningerne, det er et tilbud, der kan benyttes, når det passer dig. Dog vil træningen være tilrettelagt, så der er fokus på løbsdeltagelse. Derudover forventes det, at du indgår som en del af gruppen, på det hold hvor du kører, tager hensyn til dine holdkammerater, skovens andre brugere, samt følger trænerens anvisninger.

Hvor og Hvornår:

I sommerhalvåret (1.4-31.9) trænes der onsdage kl. 17.30 hovedsageligt fra Davinci cycler I Holte. Vær dog opmærksom på at stedet for træningen kan være flyttet. Se venligst facebook opslag på DMK´s facebook gruppe. I vinterhalvåret er der træning på eget initiativ – se venligst opslag i Facebookgruppen.

Udstyr:

For at deltage på dette hold skal du køre på en funktionsdygtig mountainbike med full suspension og vandring på minimum 120 mm samt dropper post, have hjelm på og medbringe diverse lappe- og reparationsudstyr. Det kan anbefales at medbringe energidrik eller energibar til træningen

Kontakt: Mads W – enduro@mtb.dk