MTB-Sport 3

Målgruppe:

MTB-ryttere, der ønsker at forbedre deres kondition på mountainbiken, samtidig med at der vil være fokus på relevant teknik ift. at få det optimale ud af sine kræfter i skoven.

Sport 3:

Sport 3 er det langsomste hold af sportsholdene. Holdet henvender sig til nybegyndere, og ryttere som ønsker at køre i et langsommere tempo hvor alle kan være med. På dette hold køres der på rundstrækninger for at holde samme på gruppen. Ruterne fastlægges af træneren på dagen. Farten tilpasses rytterne, der møder op, og der ventes på alle.

Forventet træningsdeltagelse:
Der er principielt ikke et krav om fremmøde til træning, det er et tilbud, der kan benyttes, når det passer dig. Dog forventes det, at du indgår socialt og bidrager til en god og motiverende stemning, tager hensyn til dine holdkammerater, skovens andre brugere samt følger trænerens anvisninger. Ved ”for” mange ryttere fordeler trænerne rytterne på holdene.

Hvor og Hvornår:

I sommerhalvåret (1.4 – 31.9) køres tirsdage og torsdage kl. 17.30 fra Skovbrynet station. I vinterhalvåret køres der ikke fast træning, men trænerne kører ofte på eget initiativ tirsdag kl. 17.30 fra Skovbrynet, Geels eller Rude, afhængigt af vejr- og sporforhold.

Udstyr:

Funktionsdygtig mountainbike, diverse lappeudstyr samt hjelm. Det kan anbefales at medbringe energidrik eller energibar til træningen

Kontakt:  sport@mtb.dk