MTB-intro

Målgruppe

For dig der er helt ny på mountainbiken eller kun har kørt ganske lidt. Holdet er åbent for kommende og nye medlemmer. Man kan køre med to gange, inden man melder sig ind i klubben.

Hvad lærer jeg:

Her lærer du alt grundlæggende, der er at vide om cyklen. Vi snakker om, hvordan cyklen virker, hvordan du nemt skifter gear, når du skal køre op af bakke, hvordan grundpositionen på cyklen er, så du lærer at føle dig komfortabel på cyklen. Vi kører nogle rolige ture, hvor vi venter på alle og prøver forskellige lette ting og øvelser. Træneren hjælper dig videre til det rette træningstilbud, når du er klar til det.

Forventet træningsdeltagelse:

Der er ikke et krav om at møde op til intro turen, det er et tilbud, der kan benyttes, når det passer dig. Dog forventes det, at du indgår som en del af gruppen, på det hold hvor du kører, tager hensyn til dine holdkammerater, skovens andre brugere samt følger trænerens anvisninger.

Hvor og Hvornår:

I sommerhalvåret (1.4 – 31.9) køres der Intro hver den 1. lørdag i måneden. Vi mødes på Holte Station (foran stationen), kl. 10:00 og kører 2-3 timer i skoven.

Udstyr:

Funktionsdygtig mountainbike, pulsur  (ikke et must) og diverse lappeudstyr samt hjelm. Det kan anbefales at medbringe energidrik eller energibar til træningen. Har du ikke selv en mountainbike kan du leje en mountainbike og hjelm i en af cykelbutikerne i området.

Giv gerne besked på medlem@mtb.dk eller tryk “Deltag” på vores officielle Facebook side, som du finder her – kig under “Begivenheder”.