Træning

Træningen er niveaudelt og rettet mod drenge og piger i alderen 6 til 17 år. Med børne- og ungdomstræningen er det vores mål at give alle interesserede børn og unge et træningstilbud, hvor man gennem leg og mere udfordrende træning lærer sportens grundteknikker, får rutine ved at køre længere ture og deltager i mountainbikeløb.

Vores træning er tilrettelagt efter ATK (aldersrelateret træningskoncept), hvor træningen er tilpasset børnenes alder og udviklingstrin. DMK er ambasadørklub for ATK. Vi gør meget ud af at skabe en varieret træning, hvor børnene bliver udfordret på rette niveau og har det sjovt med hinanden. Vi har for tiden fire hold med blandede piger og drenge på de fleste hold. Se mere i Facebook-gruppen DMK Børn og Ungdom.

Træningen består typisk af tre elementer:
• Teknik/lege
• Små rundstrækninger med fart på
• Længere flow-kørsel på mountainbikesporet, med mulighed for at øve teknik ved lidt sværere passager, op- og nedkørsler passende til aldersgruppen

Træningstider

Lørdag kl. 10.00-12.00
Skovbrynet station, under motorvejsbroen.
Lørdagstræningen er for alle hold. Vi kører året rundt, og når det bliver meget koldt og sne, bliver træningen nogle gange erstattet med en kælketur eller noget andet.

Tirsdag kl. 17.00-18.30 (ulige uger)
Skovbrynet station, mødes under motorvejsbroen – for DMK Junior og DMK XC Ungdom (DMK Trail Ungdom kører kl. 17.30-19.00)

Tirsdag kl. 17.00-18.30 (lige uger)
Geels Skov, mødes bag Rudersdal Rådhus – for DMK Junior og DMK XC Ungdom (DMK Trail Ungdom kører kl. 17.30-19.00)

Om vinteren kører vi med kraftige lygter monteret på hjelm eller styr.

Ferier og aflysninger
Vi følger skolernes sommerferier, men melder altid ud i Facebook-gruppen DMK Børn og ungdom og i de enkeltes holds Facebook-grupper, når der er ferie og aflysninger.