Træning

Træningen er niveaudelt og rettet mod drenge og piger i alderen 6 til 17 år. Med B&U træningen er det vores mål at give alle interesserede børn og unge et træningstilbud, hvor man gennem leg og mere udfordrende træning lærer sportens grundteknikker, får rutine ved at køre længere ture og deltager i mountainbikeløb.

Vores træning er tilrettelagt efter AKT (aldersrelateret træningskoncept), hvor træningen er tilpasset børnenes alder og udviklingstrin. DMK er ambasadørklub for ATK. Vi gør meget ud af at skabe en varieret træning, hvor børnene bliver udfordret på rette niveau og har det sjovt med hinanden. Vi har for tiden 4 hold med blandede piger og drenge på de fleste hold. Se mere på facebook-gruppen DMK Børn og Ungdom.

Træningen består typisk af tre elementer:
• Teknik/lege
• Små rundstrækninger med fart på
• Længere flow kørsel på mountainbikesporet, med mulighed for at øve teknik ved lidt sværere passager, op- og nedkørsler passende til aldersgruppen.

Træningstider

Lørdag kl. 10.00 – 12:00 Skovbrynet station, under motorvejsbroen.
Lørdagstræningen er for alle hold. Vi kører året rundt, og når det bliver meget koldt og sne, bliver træningen nogle gange erstattet med en kælketur eller noget andet.

Tirsdag kl 17.00 – 18:30 Skovbrynet station, under motorvejsbroen for DMK Junior, DMK XC Ungdom og DMK Trail Ungdom.

Tirsdag kl. 17:30 – 19:00 for DMK Talent.

Om vinteren kører vi med kraftige lygter monteret på hjelm eller styr. Nogle gange vil der om tirsdagen være tilbud om at træne et andet sted end Hareskoven på ét af de mange andre spor, der er i området omkring København. Dette bliver meldt ud på facebook.

Torsdag kl. 17.30 – 19.00 Skovbrynet station, under motorvejsbroen.
Træning kun for DMK Talent.

Ferier og aflysninger
Vi følger skolernes sommerferier, men melder altid ud på facebook DMK Børn og ungdom og på det enkeltes holds facebook side, når der er ferie og aflysninger.