DMK Trail

Niveau

Til den teknisk godt kørende rytter (forberedelse til trail- og enduroløb)

Fokus

Træning og udvikling af færdigheder i udfordrende svært terræn, korte tekniske sektioner, høj intensitet, middelsvære og svære nedkørsler, position og balance, sving og linjevalg, dropteknik, hop på nedkørsler.

Der vil ikke være decideret fysisk træning, men for at få udbytte af træningen forventes det, at deltagerne har en fornuftig kondition. Det anbefales at træne kondition på andre måder fx ved deltagelse på DMK Sport 1 eller DMK Sport 2.

E-MTB

Det er muligt at deltage på dette hold på E-MTB.

Trænere

Jesper Gerlach, Brian Pedersen, Kresten Hellberg

Træning

Sommer (1. april til 30. september)
Onsdag kl. 17.30-19.30

Træningen køres hovedsageligt i Rude Skov og Geels Skov med udgangspunkt fra toppen af Geels Bakke eller Hørsholm Kongevej. Mødested meldes ud i Facebook-gruppen (se nedenfor) inden hver træning. Der kan i løbet af sæsonen også blive arrangeret træning andre steder.

Udstyr

Det anbefales, at du møder op på funktionsdygtig mountainbike med trail-geometri; gerne 130+ mm full suspension, samt dropper post, har hjelm på (evt. eudoro fullface) og medbringer diverse lappe- og reparationsudstyr. Det kan derudover anbefales at anvende yderligere beskyttelse i form af rygskjold, knæ- og albuebeskyttere.

Kommunikation og aflysninger

Kommunikation mellem trænere og holdet foregår i holdes Facebook-gruppe: DMK Trail.

Har du spørgsmål til holdet, kan du kontakte klubben via vores Kontaktside eller på sport@mtb.dk.