Bliv medlem

Sådan melder du dig ind i Dansk Mountainbike Klub

Indmeldelse i klubben foregår i Klubmodul på Klubmodul: https://mtb.klub-modul.dk/cms/ProfileMaintenance.aspx

Her udfylder du alle de udbedte oplysninger, accepterer samtykkeerklæringen, tager stilling til offentliggørelse af billeder og afslutter med at klikke på “Opret Profil”.

Herefter klikker du først på “Tilmelding/kontingent” og herefter på “Tilmeld/læse mere” og afslutningsvis på “Tilmeld”. Inden du betaler, skal du acceptere betingelserne ved at sætte et hak og klikke på “Betal her”.

Afslutningsvis indtaster du dine kortoplysninger og gennemfører din betaling.

Mistet adgangen til Klubmodul?

Er du blevet medlem, men har mistet adgangen til Klubmodul – fx. fordi du har glemt dit password – så kan du bede om at få tilsendt et nyt her: https://mtb.klub-modul.dk/GlemtLogin.aspx

Kontingent

Det koster 750,00 kr. om året at være medlem af klubben – og det gælder for alle aldersgrupper. Dit kontingent fornys automatisk én gang årligt indtil du melder dig ud af klubben.

Dit medlemskab starter den dag, du melder dig ind og løber ét år fra denne dato, hvorefter det fornys automatisk.

Udmeldelse

Ønsker du at udmelde dig af klubben, skal du gøre det i Klubmodul: https://mtb.klub-modul.dk

Hvis ikke du er logget ind på Klubmodul gør du det ved at føre musemarkøren hen over pile-ikonet øverst til højre på siden. Herefter kommer der to felter frem, hvor du kan indtaste hhv. dit brugernavn og din adgangskode og klikke på “Log ind”.

Har du glemt din adgangskode kan du klikke på “Glemt password” og få tilsendt et nyt til din mailadresse.

Når du er logget ind klikker du på det lille betalingskort-ikon (Mine tilmeldinger) øverst til højre på siden. Herefter klikker du på “Vis alle tilmeldinger og emails” og klikker på “Kontingent” under tilmeldingsoversigten.

Når listen udfolder sig klikker du på “Klik her for at udmelde dig”, hvorefter du giver en kort begrundelse for udmeldelsen og afslutter din udmeldelse ved at klikke på “Udmeld!”.