Om klubben

Dansk Mountainbike Klub (DMK) er Danmarks ældste mountainbikeklub. Den blev stiftet i 1989. Klubben er, på trods af navnet, en københavnsk klub, som hovedsageligt kører i skovene nord for København.

Dansk Mountainbike Klub er medlem af Danmarks Cykle Union og DGI.

Støtte til mountainbikespor

Dansk Mountainbike Klub støtter det store frivillige arbejde, der foregår i mange sporlaug rundt omkring i skovene. Hvert år sender vi økonomisk støtte til udvalgte sporlaug.

Som klub benytter vi primært Hareskoven til vores holdtræninger, men også Geels Skov og Rude Skov lægger ofte spor til holdenes træninger.

Du kan finde sporene i Hareskoven, Geels og Rude (og alle andre spor i Danmark) via app’en Mountainbike United eller Singletracker.dk.

Frivillighed i klubben

Store dele af klubbens drift er afhængig af, at der er medlemmer (eller forældre), der yder en frivillig indsats.

Vores trænere arbejder frivilligt, men modtager en mindre skattefri kompensation for deres kæmpe indsats, vores touring masters arbejder frivilligt, vores bestyrelsesmedlemmer arbejder frivilligt – langt de fleste opgaver i klubben løses frivilligt af engagerede medlemmer.

Uden den store frivillige indsats kunne vi slet ikke drive vores klub og tilbyde alle de ting, vi gør, til medlemmer. Vil du være med til at sikre klubbens fortsatte drift og udvikling, så kontakt os via vores Kontaktside. Alle er velkomne til at løse små som store frivillige opgaver.

FORMAND

Anders Tybjerg

formand@mtb.dk

Ansvarsområder: Repræsentation, Team Copenhagen

KASSERER

Allan Jensen

kasserer@mtb.dk

Ansvarsområder: Økonomi, strategi

Peter Savage

born@mtb.dk

Ansvarsområder: Børn og unge

Jens Albagaard

dmk@mtb.dk

Ansvarsområder: Kommunikation, administration

Thorsten Breidin

Ansvarsområder: Afventer

Malene Nielsen

Ansvarsområder: Afventer

Du kan læse klubbens vedtægter her [link afventer].