Sponsorer

MTB-tours

Mountainbiking i Hareskoven

MTB-tours har et ønske om at være mere end en cykelbutik. De er et samlingssted for naturelskere, hvor alle er velkomne og vil få en god oplevelse.

De har også en god velsorteret butik med produkter fra blandt andet Endura, Fox, Mons-Royale, Assos, GripGrab og mange flere – både lækkert tøj, grej og cykler.

Samlepunktet i Hareskoven med et suverent værksted med speciale indenfor mountainbikes, deres gode cykelvask, herlige hyggeområde og selvfølgelig hjertet med caféen.

Introduktion til mountainbike er muligt hos dem, hvor deres personale altid står klar med god rådgivningen og en stærk udlejningsflåde til at skabe oplevelser i skoven for nye til mountainbiken.

Så tag din familie og venner med og besøg dem i Hareskoven.

Adresse: Gammel Hareskovej 321, 3500 Værløse

Web: www.mtb-tours.dk
Mail: info@mtb-tours.dk
Telefon: 44 32 09 03

Giant Store Andreas Lund

Passion for cykelsport

Hos Giant Store Andreas Lund i Vanløse finder du passionerede cykelprofessionelle, der har mange års erfaring i deres virke. Butikken har et stort udvalg af mountainbikes, elektriske cykler, racercykler og hverdagscykler. Der er altid mange cykler på lager og de har også udstyret til dig og din cykel.

Kig forbi Giant Store, hvor de ønsker at holde det professionelt, men frem for alt tilgængeligt. Med dette mener de, at du selvfølgelig er velkommen i butikken med spørgsmål om stort som små. Også selvom det er til en snak, et spørgsmål eller et intromøde over en kop kaffe.

På deres professionelle værksted udfører de service, vedligeholdelse og reparationer. Du kan komme der med det akutte job, periodisk vedligeholdelse eller planlagt efter aftale.

Adresse: Jyllingevej 74, 2720 Vanløse

Web: www.giantstore-andreas-lund.dk
Mail: info@giantstore-andreas-lund.dk
Telefon: 26 85 94 64

Campione

Leverandør af klubtøj i mærket Verge Sport til DMK

Campione er stolte over at kunne tilbyde cykeltøj til alle typer cyklister. Premium cykeltøj og -tilbehør til alle fra deres brands Verge Sport, Astral og Il Biondo (i samarbejde med Rolf Sørensen), samt at kunne levere teamtøj til en lang række virksomheder og klubber.

Tre gange årligt kan medlemmer af DMK bestille klubtøj hos Campione.

Adresse: Bådehavnsgade 12, 1., 2450 København SV

Web: www.campione.dk
Mail: info@campione.dk
Telefon: 70 25 90 26

Friluftsland

Godt udstyr – bedre oplevelser

Friluftsland er en specialforretning med stort S. Deres speciale er udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv. De udvælger kun produkter af høj kvalitet, som de selv importerer fra de bedste producenter rundt om i verden. Deres ekspedienter har alle selv erfaring med friluftsliv og er dermed i stand til at yde den seriøse vejledning, der er deres kendemærke. Det bedste grej er ikke billigt, men deres priser er konkurrencedygtige. Samlet er idéen, at den der gør brug af dem, kan tilslutte sig deres filosofi: Godt udstyr giver bedre oplevelser.

Adresse: Frederiksborggade 50-52, 1360 København K

Web: www.friluftsland.dk
Mail: koebenhavn@friluftsland.dk
Telefon 33 14 51 50

Bak Optics

Din optiker og sportsbrilleleverandør i Hellerup

Butikken er drevet af optiker Jesper Bak, der har været i branchen i over 25 år. I 2012 valgte Jesper at gå med sine egne selvstændige ambitioner, efter at butikken havde været del af en landsdækkende optikerkæde. I dag har Bak Optics seks medarbejdere, hvoraf tre er optisk uddannede. De favner over en bred portefølje af alle typer briller, som du kan købe i Hellerup eller på deres hjemmeside. Bak Optics vigtigste fokus har siden starten været den nære og stærke personlige relation med høj service og kompetent rådgivning som prioritet.

Bak Optics er landets førende forhandler af Oakley sportsbriller – og der har også Oakley hjelme til salg i butikken. Som noget helt særligt kan du få dine Oakley sportsbriller i custom-farver.

Adresse: Strandvejen 153, 2900 Hellerup

Web: www.bakoptics.dk
Mail: mail@bakoptics.dk
Telefon: 32 94 92 99

GripGrab

Bliv godt klædt på til cykelturen

GripGrab stræber efter at lave verdens bedste cykeludstyr, der får dig klædt godt på til alle forhold. De er lidenskabelige og aktive cykelryttere og de forstår vigtigheden af at have det helt rigtige udstyr. De leverer produkter af høj kvalitet, som du vil elske at bruge igen og igen. Deres produkter tilbyder komfort, funktionalitet, ydeevne og stil.

GripGrab forhandles I udvalgte butikker.

Web: www.gripgrab.com

LE34

LE34 viser vejen

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørfirma. Fra deres 26 kontorer i Norden er de hver dag med til at vise vejen for fremtidens små og store anlægs- og infrastrukturprojekter. Når der skal bygges nyt, er de med både før, under og efter. Skal du købe ny ejendom, så sørg for at få skellet afsat. Skal du bygge om eller til? Så kontakt dem og få sikkerhed for at byggeriet er lovligt – se mere her https://www.le34.dk/da/sektorer/private.

Web: www.le34.dk
Mail: info@le34.dk
Telefon: 48 26 48 88

BASE Erhverv

Et team af specialister i idræts- og erhvervsbyggeri

BASE Erhverv deltager gerne allerede fra idéfasen, hvor stor erfaring fra adskillige erhvervsbyggerier udnyttes til optimal gennemførelse af enhver byggesag teknisk og økonomisk. Deres spidskompetencer er total- og hovedentrepriser med et højt serviceniveau, hvor de har stor erfaring inden for mange typer af erhvervsbyggerier f.eks. kontorbyggeri, institutionsbyggeri, produktions- og lagerbygninger og opførelse af bilhuse. Ønsker du, at høre nærmere om deres muligheder for at hjælpe dig som total- eller hovedentreprenør, så står deres organisation klar til at høre om dine ønsker, behov og ideer for dit fremtidige byggeprojekt.

Adresse: Lykkegårdsvej 17, 4000 Roskilde

Web: www.baseerhverv.dk
Mail: info@baseerhverv.dk
Telefon: 76 28 60 00

OK

Tank benzin og støt klubben – uden at det koster dig ekstra

Hver gang du tanker benzin hos OK, kan du støtte Dansk Mountainbike Klub. Og det koster dig ikke ekstra. OK betaler hele beløbet.

Du støtter klubben med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter inden for ét år, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Har du allerede et OK Kort, så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl, at du gerne vil støtte Dansk Mountainbike Klub. Så sørger de for at ændre det.

Hvis du er el-kunde hos OK, så fordobler de støtten til klubben. Ring til dem på 70 10 20 33, hvis du vil skifte til OK El.

Web: www.ok.dk

Team Copenhagen

Støtter vores talenter

Team Copenhagen arbejder med at udvikle eliteidrætten i København gennem samarbejde med en række københavnske eliteklubber.

Web: www.teamcopenhagen.dk