Introduktion

Inden du beslutter dig for at melde dig ind i Dansk Mountainbike Klub, har du mulighed for at komme ud at køre eller træne med os først. Vi tilbyder tre forskellige introduktioner til mountainbike og til klubben.

Intro-ture for voksne

To gange om året tilbyder vi intro-ture for voksne. De er for dig, der er ny i klubben, har kørt lidt på mountainbike eller måske er helt ny på mountainbike. Det er en super mulighed for at blive introduceret til klubben, til mountainbike og til kørsel i skoven.

Turen foregår i et roligt tempo og der ventes på alle. Undervejs er der introduktion til grundlæggende teknik. Der afprøves forskellige lette features i skoven; eventuelt suppleret med nogle lette øvelser.

Mød op med en funktionsdygtig mountainbike, diverse lappeudstyr samt en hjelm. Det anbefales også at medbringe en drikkedunk og en energibar til turen. Har du ikke selv en mountainbike, kan du leje én og en hjelm i en af cykelbutikkerne i området.

Prpgrammet for 2024

– Lørdag 6. april
– Lørdag 10. august

Intro-turene starter kl. 9.30 fra MTB-Tours, der ligger på adressen Gammel Hareskovvej 321, 3500 Værløse – lige i nærheden af Hareskoven Station. Turen varer ca. 2 timer og afsluttes med en kop kaffe og en snak om klubben hos MTB-Tours.

Tilmeld dig en intro-tur på vores Facebook-side under Begivenheder.

Prøvetræninger

Det er muligt at deltage i to gratis prøvetræninger inden indmeldelse. Find det hold, du tror passer bedst til dig og send os en mail på medlem@mtb.dk, hvor du fortæller, hvornår du gerne vil til prøvetræning. Du kan også kontakte os via vores Kontaktside.

Prøvetræning/intro-træning for børn

Skriv til os på born@mtb.dk eller via vores Kontaktside, hvis du/dit barn ønsker at komme til en prøvetræning. Vi tager nye med løbende, men for at kunne tilbyde den bedst mulige introduktion til børnene, vil vi gerne vide, hvor gamle de er, og hvad deres erfaring er med mountainbike.

Når der er intro-træning for børn, så starter den altid fra Skovbrynet Station.